Tytuł konferencji:Rola inkubatorów kuchennych i szlaków kulinarnych
w urynkowieniu produktów lokalnych, Dni Produktu Lokalnego
Organizatorzy: Ośrodek Promowania Przedsiębiorczości w Sandomierzu, Urząd Miejski w Sandomierzu
Miejsce: Hotel Basztowy w Sandomierzu, plac Ks. J. Poniatowskiego 2
Termin: 26-28 sierpnia 2016 r.
26 sierpnia 2016 – I dzień konferencji
9.00 – 12.30 |
Wizyty terenowe u beneficjentów programu „Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością: w okolicach Sandomierza; proponowane 4 trasy:
|
13.30 |
Obiad
|
14.15 – 15.00 |
Podsumowanie wizyt terenowych. Dyskusja. Zakończenie konferencji.
|
28 sierpnia 2016
10.00 – 17.00 |
Śniadanie na rynku Starego Miasta w Sandomierzu i kiermasz produktów lokalnych. Przegląd produktów prezentowanych na Kiermaszu.
|
Do pobrania: