wróc do listy wiadomości

Zaproszenie na konferencję - Produkt Lokalny

2016-08-17 14:23:40

Informujemy o konferencji dotyczącej inkubatorów przetwórstwa lokalnego, która odbędzie się w dniach 26-28.08.2016 w Sandomierzu "Rola inkubatorów kuchennych i szlaków kulinarnych w urynkowieniu produktów lokalnych, Dni Produktu Lokalnego"

 

Tytuł konferencji:Rola inkubatorów kuchennych i szlaków kulinarnych
w urynkowieniu produktów lokalnych,  Dni Produktu Lokalnego

 


Organizatorzy: Ośrodek Promowania Przedsiębiorczości w Sandomierzu, Urząd Miejski w Sandomierzu
Miejsce: Hotel Basztowy w Sandomierzu, plac Ks. J. Poniatowskiego 2
Termin: 26-28 sierpnia 2016 r.

26 sierpnia 2016 – I dzień konferencji

9.00 – 12.30

Wizyty terenowe u beneficjentów programu „Góry Świętokrzyskie naszą przyszłością: w okolicach Sandomierza; proponowane 4 trasy:

 

  1. Krówka opatowska i Winnica Płochockich

 

  1. Inkubator przetwórczy w Dwikozach i izba pamięci Zawiszy Czarnego w Garbowie

 

  1. Willa „Dzika Róża” i Inkubator przetwórczy w Dwikozach

 

  1. Spacer po Sandomierzu – „Spiżarnia sandomierska”,  winnica Świętego Jakuba, PTTK

 

13.30

Obiad

 

14.15 – 15.00

Podsumowanie wizyt terenowych. Dyskusja. 

Zakończenie konferencji.

 

 

28 sierpnia 2016

 

10.00 – 17.00

 

Śniadanie na rynku Starego Miasta w Sandomierzu i kiermasz produktów lokalnych.

Przegląd produktów prezentowanych na Kiermaszu.

 

 

Do pobrania:

Ogłoszenia